Personliga klisternamnlappar

Säkra och slitagetåliga klisternamnlappar för kläder, skor och leksaker. Klistras enkelt fast på de flesta underlag som t.ex. textil, plast och trä. Tål 60 graders maskintvätt, torktumlare samt diskmaskin.

Enkel affärsmodell med minimal insats

Att sälja klisternamnlappar är ett av de smidigaste sätten att tjäna extra pengar till lagkassan eller klassresan. Minimal arbetsinsats för alla inblandade. Inga beställningar att administrera och inga portaler. Inte heller några leveranser att sortera eller distribuera.

 • Bra förtjänst

  Ni tjänar 100 kr för varje sålt paket med klisternamnlappar (kundpris 200 kr).

 • Riskfritt

  Betala enbart för de klisternamnlappar som säljs. Betalning i efterskott.

 • Snabb leverans

  Kom igång på några dagar, vi skickar ut värdebevisen inom loppet av 2-5 dagar med fri frakt.

 • Väldigt enkelt

  Ingen administration. Vi skickar direkt till kundens brevlåda.

Så här går det till

Steg 1

Utse en ansvarig kontaktperson och beställ ett startpaket med värdebevis. Vi rekommenderar 4 st värdebevis per barn. Varje värdebevis innehåller en unik kod som kunden använder på vår hemsida för att designa sina personliga klisternamnlappar.

Steg 2

Samla ihop laget/klassen och dela ut värdebevisen. Diskutera tillsammans hur klisternamnlapparna kan användas och hur smarta de är. Kontakta t.ex. föräldrar som har barn i förskola eller grundskola och sälj värdebevisen. Kunden betalar förslagsvis med Swish direkt till säljaren eller kontaktpersonen. Värdebeviset har en länk till vår hemsida där kunden kan designa sina klisternamnlappar och beställa dem direkt hem till brevlådan.

Steg 3

Efter 2-4 veckor stämmer vi gemensamt av hur många värdebevis som har sålts. Överblivna värdebevis skickas tillbaka till oss. Ni behåller hela vinsten på 100 kr per värdebevis och vi skickar en swish-betallänk på resterande belopp.

*Räkneexempel: 10 000 kr till lag/klasskassan

Ett paket med klisternamnlappar kostar 200 kr inkl. frakt i Sverige. Ni behåller 100 kr per såld värdecheck. Vi rekommenderar 4 st värdecheckar per barn.

Ett lag eller en klass på 25 barn genererar därför en försäljning på 100 st värdecheckar.
100 st x 100 kr = 10 000 kr i förtjänst.

Vill ni sälja mer får ni givetvis det. Vi kan alltid skicka ut fler värdecheckar om det önskas.

Anmäl intresse nedan