Om oss

Klisternamnlappar en del av Smartgroup

Smartgroup är ett ”brandhouse” som har specialiserat sig på att utveckla, marknadsföra och sälja produkter i de snabbt växande industrierna fitness och wellness under varumärket Smartshake och inom baby under varumärket Herobility samt Klisternamnlappar.se. 

Gemensamt för alla varumärkena är att produkterna har en modern svensk design, löser vardagsproblem och har unika patenterade funktioner. De båda bolagen satsar även hårt på att utveckla produkter miljövänligare material såsom bioplast, glas och metall.  

Smartgroup blev utsedda till Gasell Företag och Årets Exportbolag av Dagens Industri. Finalist i EY Entreprenour of the Year. Finalist årets företagare Sverige. Årets Fitness tillbehör ISPO 2016. Årets Babyprodukt 2018.

Smartgroup AB grundades av Mikael Bergström under år 2009. Idag är Smartgroup ett familjeägt företag tillsammans med drygt 1 300 investerare som tror på den framgångsrika resan. Representerad i 90 olika länder med kontor i Sverige och lager som på tre olika kontinenter.

• Västerås, Sverige
• Chicago, USA
• Ningbo, Kina

Mikael revolutionerade shakerbranschen när Smartshake lanserades år 2009. Idag har Smartgroup som mål att göra exakt samma framgångsrika resa med Herobility och Klisternamnlappar.